tirsdag 4. august 2009

SOMMEREN I BUNDEFJORDEN

Forsommeren var jo fin for bevegelseshemma folk. Kunne ikke gå noe særlig og heller ikke bære fotoutstyret så det ble mye å sitte i jolla på fjorden. Bundefjorden har faktisk et rikt fugleliv. Bilvinduet ble også brukt. Ikke allverdens til bilder, men utrolig deilig å høre lyden av D3`n igjen !!

I slutten av mai fikk det biologiske mangfoldet i fjorden et eksotisk tilskudd fra Flatanger. Bondetampene ville cruises med båt, de var overraska over det biologiske mangfoldet i fjorden (tror jeg), men Ole Martin Dahle og Stian Holmen ville mest av alt se operaen.

1 kommentar:

 1. Hei.

  Tusen takk for et kjempeflott opphold, overveldende gjestfrihet og eminent guiding på havet!
  Nesten så ørneguiden fikk tårer i øynene da han fikk dørk under beina i selveste Oslofjorden.

  Fuglelivet var overraskende rikt, og spesielt den store bestanden av hvitkinngås var noe overraskende. Selvsagt bleknet alt dette fuglelivet i forhold til operabygget:-)
  Trodde isfjell var forbeholdt pol-områdene, men jammen lå det et digert et og duppet i fjæra ved tigerstaden.
  Jeg speidet febrilskt etter noen ismåker å plassere foran den kalde isflaten, men tok villig til takke med et par sildemåker. Artige fuglebilder som fikk høy rangering i arkivet! Den frodige gule vegetasjonen på holmene ga også en del hyggelige rammer rundt gåsebildene. Flott vær (med en liten vindrosse som nesten ga assosiasjoner til namdalskysten ), nydelig lunch på brygga, og super guiding! Nå må du bare få ørna i Drøbaksundet til å hente fisk, så henger sjappa til Ole M i en tynn tråd;-)

  Tusen takk til deg og dine for et perfekt opphold, og god tur til Alaska! Ta godt vare på deg selv!

  Stian

  SvarSlett