torsdag 24. september 2009

SIVER SALMON CREEK, LAKE CLARKE NATIONAL PARK, ALASKA
Nå er det en uke siden jeg kom hjem fra den fantastiske 3 ukers opplevelsen i Alaska med Bent Olsen og Ole Petter Drangsholt. Alaska ble for meg en overveldende opplevelse i endeløs villmark, sinnsyke landskaper og rikt dyreliv. Det blir nok ikke siste gangen jeg reiser den lange veien... (for langt var det!!) De som har fulgt med på Bent`s blog under turen er allerede kjent med hvor vi har vært og hovedtrekkene i motivene vi fant. For meg blir det i etterkant viktig å få anledning til å vise noen bilder. Jeg velger noen få bilder (vanskelig !!), deler opp i 4 bolker med hhv 1) Silver Salmon Creek, 2) Shelter Creek, 3) Ayakulik River Kodiak Island og 4) Katmai National Park. Det er mange bilder å gå gjennom som tar litt tid.

Silver Salmon Creek er en rik lakseelv og ved utløpet i havet venter bjørnene på laksen som kommer i puljer avh. av flo og fjære. For bjørnene betyr dette en blanding av tålmodig venting og vill action. Fotografene i oss hadde gode dager !! Du kan dobbeltklikke på bildene for å se dem i større format.

Neste blog blir om Shelter Creek.

6 kommentarer:

 1. Usedvanlig mye bra Bjørnebilder på en gang. Ikke tvil om at en slik tur frister.Husk maks 3 bilder av samme art i Villmarksliv. Favoritt bilde blir de 2 som slapper av men ville fjernet stokken som stikker inn.

  Snakkes

  Terje

  SvarSlett
 2. Hei Tom, og vel hjem:-)

  Fy f... for noen bilder! Dette må ha vært en opplevelse for livet!
  Kan ikke annet enn å ta av meg hatten, og samtidig inrømme en dyp missunnelse...

  kos deg med alle de andre bildene utover høsten.

  Mulig skjermen her er litt lys, men ser ut som noen av bildene hadde tålt litt mer kontrast/mørknet mellomtone. Pirk fra en som bare kan drømme om tilsvarende selv...

  ha en strålende helg, og hils familien!

  Stian

  SvarSlett
 3. Hei Tom

  Nest siste likte jeg vedig godt!

  Ole Jørgen Liodden

  SvarSlett
 4. Hei Tom og nok en gang velkommen hjem! Skjønner godt du kunne ønsket enda mer tid der borte, for her var det veldig mye bra! Likte best bildet hvor den ene bjørnen hviler på ryggen mot den andre, de typene der vet å ta livet med ro! Ser fram til å se mer, jobba på! Er Alaska et 2010-prosjekt også, så er jeg interessert! Hva med å dra direkte videre fra India?!?

  Arnfinn

  SvarSlett
 5. I just found your blog and want to say thank you ! It is really nice post thanks for sharing and just keep up the good work !


  greenbaypackers | philadelphiaeagles| pittsburghsteelers|newyorkgiants  SvarSlett
 6. I just found your blog and want to say thank you ! It is really nice post thanks for sharing and just keep up the good work !

  ipad Video | Unlimited Movies | Special Effect | Forex | Stock Commissions

  SvarSlett