søndag 23. august 2009

SYLTEREV OG VENTEMEIS

I løpet av dagene hos Terje Sylte og hans mårer i Molde i august fikk jeg også møte ungreven "hans" en sen kveld. Dette er et forhold som Terje har pleiet i hele sommer. Møtet krevde 3 forsøk, enten uteble rett og slett reven eller været var ufyselig, men altså på tredje forsøket ... Siden det var lite lys ble det litt leking med panorering og lange lukkertider.

Nå bærer turen til Alaska med to hyggelige karer og dyktige fotografer fra Kristiansand : Bent Olsen og Ole Petter Drangsholt. Jeg er spent om beinet klarer dette og litt redd for å sinke de andre, men nå er det ingen vei tilbake. DET FÅR BÆRE ELLER BRISTE. Er tilbake i midten av september (hvis alt går som det skal). Jeg blogger ikke underveis, men Bent gjør imidlertid dèt. Sjekk bloggen hans etterhvert. Du finner den øverst til høyre under blogger.

Kjartan Trana og Arnfinn Johansen har tatt noen nydelige rådyrbilder i sommer. Inntil videre får jeg dekke meg bak litt arty bevegelses-uskarphet.


Timene i mårskjulet ble lange enkelte ganger. Det ga meg mulighet til å teste ut mitt nye 600 mm objektiv med 1,4 converter.

3 kommentarer:

 1. Hei Tom, som sagt tidligere så fikk du jo noen fine revebilder. Savnet litt mår her, men det kommer kanskje??

  Alaska skal gå bra ser du, i verste fall så bærer jeg deg. :-)

  Vi snakkes.

  Mvh Bent

  SvarSlett
 2. Nå må du blogge om Alaska snart!!

  SvarSlett
 3. må si at revebilde nr 1 er ett ab mine all time favourites. ekstremt fine farger...

  :)


  -Daniel

  SvarSlett