mandag 12. oktober 2009

KATMAI NATIONAL PARK, ALASKA

Nå er det nesten 4 uker siden vi kom hjem fra Alaska og jeg har jobbet med bildene fra turen hver eneste kveld etter vi kom hjem. Ekteskapet skranter rimeligvis. Har mao også produsert bildene fra Katmai siste dagen. Vi hadde dårlig vær, men stedet var heftig ! Området bærer fortsatt preg av vulkanutbruddet i 1912 (biggest vulcano blow in recorded history), og det som ser ut som skitten snø i bakgrunnen av landskapsbildet er aske fra vulkanutbruddet i 1912.

Nå har jeg jobba med bjørner i sommer (Finland) og i høst (Alaska), og ser fram til rovfuglene til Terje Sylte i november og India med Arnfinn Johansen i januar. Jøss som jeg gleder meg !! I mellomtida må jeg rett og slett prøve å tjene noen penger. Apropos det : idag har jeg bestilt D3x. Ting henger ikke allltid på greip !! Dyring uten styring !!!
Bent fikk seg en real hamburger når han var tilbake i Amerikansk kultur :

2 kommentarer:

 1. Du har nok bjørnebilder til å gi ut ei bok snart. En slik tur frister fortsatt men må nok vente til 2011 før jeg drar ivei. Blir litt mye med både Svalbard og Usa på samme året.

  Terje

  SvarSlett
 2. Hei Tom, og gratulerer med D3x som snart er i hus!! Kjempekamera, og du kommer til å bli godt fornøyd. Mye bra bilder her også, men er litt mer i tvil om han feite med hamburgeren!!! :-)

  Vi snakkes om ikke lenge.

  Mvh Bent

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.